CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Engleza de afaceri

Are you fluent in choosing your English?

Suntem al treilea loc unde îți dezvolți ideile de afaceri, promovare și comunicare în limba engleză. Diferenţiază-te prin abilităţile de a folosi engleza de afaceri, engleza financiară, engleza bancară, engleza juridică, engleza pentru marketing şi vânzări în orice situaţie sau context şi cu orice vorbitor de limba engleză. Obiectivele cursurilor noastre sunt specializarea și comunicarea în limba engleză.

Curs de engleză pentru afaceri în București

Îți oferim un curs de engleză pentru afaceri în București sau curs de comunicare în engleza de afaceri dacă ești economistcontabil, broker, analist financiar, auditor, director de marketing, web developer sau copywriter, dacă lucrezi la o bancă, la o companie multinațională sau pentru firma ta. Cursurile sunt organizate în variantă individuală sau de grup. Programele noastre sunt flexibile și “comunicative”, iar prețurile accesibile.

Cursurile de engleză pentru afaceri sunt personalizate și organizate la sediul companiei tale în variantă de curs de grup de lungă durată (10 săptămâni - 700 lei) și curs individual de lungă durată.  Pentru stabilirea obiectivelor cursului personalizat de engleză pentru afaceri organizăm o întâlnire și o prezentare a acestui curs.

CURS DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU AFACERI PERSONALIZAT

La acest curs vom discuta în limba engleză despre tipuri de societăți comerciale, documente de afaceri, tipuri de contracte în limba engleză, management, tipuri de finanțare, scrisori de afaceri, planuri de afaceri, creditare, management financiar, piețe de capital, acțiuni, obligațiuni, produse derivate, idei de afaceri, investiții, tehnici de negociere, vânzări, prezentări, grafice, management financiar, diferențe culturale într-un mediu de afaceri etc.

Manuale:
Pentru nivelul pre-intermediate: Business Benchmark
Pentru nivelul intermediate: Business Benchmark Advanced

Detalii la englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Înscrierile pentru cursurile noastre de engleză se fac și pe acest FORMULAR

 

Workshop Creative Business Writing - "Writing is the beginning of all wealth"

Organizăm cursul de scrieri creative în limba engleză, curs intensiv de 6 ore (tarif 168 lei). Scriem e-mail-uri, scrisori de afaceri, prezentări (și pe bază de grafice), iar la alegerea ta includem și un plan de afaceri în limba engleză. Acest curs este ultra-personalizat deoarece te ajutăm cu tipurile de scrisori de afaceri pe care le folosești în activitatea ta de zi cu zi. 

CREATIVE BUSINESS WRITING este un curs personalizat de limba engleză la care veți învăța să scrieți orice tip de e-mail în limba engleză.
Pornim de la e-mail-uri simple (a thank you letter, a quick note, a memo) și încheiem cursul cu tipuri de scrisori complexe (a cold email, a promotional letter, a cover letter). La cerere, discutăm și despre un newsletter personalizat în limba engleză. Vă ajutăm să scrieți newsletter-e personalizate domeniului și activității companiei dumneavoastră.

Materialele de curs sunt gratuite.

Acest curs intensiv de 6 ore este oferit gratuit companiilor și instituțiilor care aplică pentru un curs de limba engleză de specialitate (limbaj de afaceri, financiar, juridic, marketing, agribusiness) de lungă durată.

Organizăm cursul de copywriting în limba engleză în București cu durata de 30 de ore (10 săptămâni). Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina noastră specializată - www.seocopywriting.ro - We write stories that unite - two people, two dreams, two companies at a time.

Nou! Curs online engleza pentru afaceri

Îți oferim un curs de comunicare personalizat în limba engleză format din 3 module de 4 ședințe. După fiecare modul analizăm progresul și obiectivele îndeplinite. Materiale de curs sunt incluse în preț (85 lei ora).

Te așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

Cum te dezvolți cu ENGLEZA DE AFACERI?

 

CURS DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ȘI CURS DE ENGLEZĂ DE SPECIALITATE PENTRU COMPANII

Pentru companii și instituții din București recomandăm pachetul de curs intensiv de gramatica limbii engleze - GRATUIT - și un curs de engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing - tarif 600 lei - pentru cursul personalizat de limba engleză cu durata de 30 de ore.

Raftul de engleză pentru afaceri

 • Curs personalizat de comunicare în engleză într-un mediu de afaceri.
 • Prin serviciile de consultanță în limba engleză ne asigurăm că e-mail-urile, prezentările, contractele și documentele tale de afaceri sunt corecte și adecvate.
 • Conținut relevant în limba engleză pentru site-uri, bloguri și prezentări.

ÎNVAȚĂ ENGLEZA DE AFACERI

TAX ABATEMENT = a reduction in the amount of tax that a business would normally have to pay in a particular situation, for example to encourage investment
MARGINAL BENEFIT = An increase in an activity’s overall benefit that is caused by a unit increase in the level of that activity, all other factors remaining constant. Also called marginal utility.
GROSS PAY = The total of an employee’s regular remuneration including allowances, overtime pay, commissions, and bonuses, and any other amounts, before any deductions are made.
WORKFLOW DIAGRAM
A workflow diagram is a visual representation of a business process (or workflow), usually done through a flowchart. It uses standardized symbols to describe the exact steps needed to complete a process, as well as pointing out individuals responsible for each step. The “workflow” as we know today can be traced back to two American mechanical engineers, Henry Gantt and Frederick Wilson Taylor. Both were known for their contributions towards the development of scientific management.
WORKFLOW = the way that a particular type of work is organized, or the order of the stages in a particular work process.
DISCRETIONARY ACCOUNT = A securities account created when a client gives a partner, director or qualified portfolio manager of a Participating Organization specific written authorization to select securities and execute trades on the client’s behalf.
FLAT FEE = an amount that is charged or paid that does not change according to the amount of work done, or the number of times something is used.
CONVERTIBLE SECURITY = a type of share, bond, etc. that can be exchanged for another type of share.
FINANCIAL TECHNOLOGY = the business of using technology to offer financial services in new and better ways. 
WELAFARE STATE = a system that allows the government of a country to provide social services such as healthcare, unemployment benefit, etc. to people who need them, paid for by taxes.
GRAFTER = a hard worker.
BULL MARKET = a time when the prices of most shares are rising.
BEAR MARKET = A market in which stock prices are falling.
A LETTER OF INTEREST is a letter you send to your target company letting them know that you’re interested in working with them and seeing if there are any potential job opportunities that match up with your skill set.

 • Horse trading = clever, and often difficult, discussions in which people or organizations try to make a business arrangement, and each tries to get something more favourable to them:

Test online engleza de afaceri nivel mediu. Verifică-ţi gratuit abilităţile de comunicare în afaceri! Click AICI. Trimiteți testul la contact@engleza-de-afaceri.ro.

Vrei să vorbești în engleză fluent, să te pregătești pentru un interviu sau un atestat internațional? Dorești să organizezi un curs personalizat de engleză de afaceri pentru compania ta? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro sau telefonează la 0722.84.10.53.

 
   

Curs de engleză de afaceri pentru nivel mediu plus (pre-intermediate)

Manual: Business Benchmark

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Preliminary (Business English Communication).
Examenul BEC Preliminary se adresează celor care folosesc limba engleză în situații simple și puțin specializate, într-un context de afaceri.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Reading and Writing: 1 oră și 30 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 12 minute

Curs de engleză de afaceri pentru nivel intermediar plus (upper-intermediate)

Manual: Business Benchmark Upper-Intermediate

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Vantage. 
Examenul BEC Vantage se adresează celor care folosesc limba engleză într-un context de afaceri, la nivel mediu.
La acest nivel fluența și vocabularul amplu din domeniul afacerilor sunt testate.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Readind and Writing: 45 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 14 minute

Curs de engleză de afaceri pentru nivel avansat (advanced)

Manual: Business Benchmark Advanced

La sfârșitul acestui modul de cursuri ești pregătit să susții examenul de engleză de afaceri BEC Higher.
Examenul BEC Higher se adresează celor care folosesc limba engleză într-un mediu de afaceri, la nivel avansat.
La acest nivel se cer cunoștințe aprofundate de limba engleză, fluență în exprimare, un vocabular foarte bogat și noţiuni din diferite domenii de afaceri.

Examenul cuprinde trei probe:

 • Readind and Writing: 1 oră și 10 minute
 • Listening: 40 minute
 • Speaking: 16 minute

Curs de engleză financiară și bancară

La sfârșitul acestui curs, ești pregătit să susții examenul pentru obținerea certificatului de engleză financiară ICFE* (International Certificate of Financial English). 

 • Cursul de pregătire pentru examenul ICFE este destinat celor care își desfășoară activitatea în mediul financiar-bancar.
 • *ICFE este rezultatul unei colaborări între Universitatea Cambridge și ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants) al cărei scop este să ofere candidaților un certificat din care să reiasă capacitatea lor de a comunica eficient în limba engleză în cadrul profesiei practicate sau în orice context internațional. 

Cursul de engleză financiară se organizează la cerere la sediul firmelor, companiilor și instituțiilor și începe imediat după semnarea contractului. 

TARIF CURS DE ENGLEZĂ FINANCIARĂ în București:  700 de lei modulul de 30 de ore.

Contact

Vrei să să te specializezi în engleza de afaceri sau în engleza financiar-bancară? Scrie-ne la contact@engleza-de-afaceri.ro și englezadeafaceri@gmail.com.

Deoarece serviciile noastre de cursuri personalizate de limba engleză de specialitate, precum și serviciile de cursuri de copywriting, cursuri de proofreading și de gramatică în limba engleză se adresează companiilor și instituțiilor, nu accesăm și nu colectăm datele dumneavoastră personale. Nu trimitem oferte și nu colectăm date online, dar vă răspundem cu plăcere la toate mesajele.