CURS DE ENGLEZĂ DE AFACERI PENTRU MANAGERI ȘI ÎNCEPĂTORI

Oferte și noutăți.Tips and tricks about English

CURS DE ENGLEZĂ JURIDICĂ ÎN BUCUREȘTI

Lawyers, barristers and solicitors wanted for long hazardous journey (8 weeks) into the LEGALESE. Long debates, contract formation and negotiation, covenants, horse-trading, extensive letters of advice, spin-offs, fiduciary duty, capitalization, capital expenditure, foreclosures, due diligence, debentures, non-contentious work, damages, benefit-of-the-bargain-damages, statutory damages…International recognition after the ILEC exam – International Legal English Certificate.

Următorul curs de engleză juridică (pregătire pentru ILEC cu durata de 2 luni) în București va începe pe 13 mai 2017. Tariful este 600 lei și include toate materialele de curs și glosar de termeni juridici în limba engleză.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com până pe 5 mai 2017.

CURS GRAMATICA LIMBII ENGLEZE ÎN BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 6 MAI 2017

Vă oferim 6 ore de gramatică și comunicare în limba engleză între orele 10 și 16.15, în București, Piața Romană, strada Mendeleev. Tarif 168 lei, iar dacă mai înscrieți o persoană, tariful devine 150 lei. Materielele cursului sunt gratuite.

Vă așteptăm mesajele de înscriere la contact@engleza-de-afaceri.ro sau englezadeafaceri@gmail.com până pe 5 mai.

ÎN FIECARE LUNĂ OFERIM UN CURS GRATUIT DE LIMBA ENGLEZĂ!

Oferta lunii aprilie!

Cursul gratuit al lunii este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna aprilie primiți gratuit 6 ore de curs de gramatica limbii engleze împreună cu un curs de limba engleză de specialitate - limbaj juridic, financiar, afaceri, marketing. Vă așteptăm!

Oferta lunii martie!

Cursul gratuit al lunii martie este CURSUL DE SCRIERI CREATIVE PENTRU AFACERI ÎN LIMBA ENGLEZĂ - CURS CREATIVE BUSINESS WRITING. Te așteptăm cu drag!

Oferta lunii februarie!

Cursul gratuit de engleză al lunii februarie este CURSUL DE PROOFREADING ÎN LIMBA ENGLEZĂ! La acest curs vei învăța să îți corectezi scrisorile de afaceri.

Oferta lunii decembrie!

Cursul gratuit al lunii decembrie este CURSUL DE GRAMATICA LIMBII ENGLEZE! În luna decembrie primiți gratuit 6 ore de curs de limba engleză - gramatică și comunicare. Vă așteptăm!

Oferta lunii noiembrie!

Pentru orice curs accesat în luna noiembrie vă oferim CURSUL DE SCRIERI CREATIVE ÎN LIMBA ENGLEZĂ GRATUIT!

CURS INTENSIV GRAMATICA LIMBII ENGLEZE - BUCUREȘTI - PIAȚA ROMANĂ - SÂMBĂTA - ORELE 10-16 - TARIF 168 LEI

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - E-mail - englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.

 

WORKSHOP CREATIVE BUSINESS WRITING - "Writing is the beginning of all wealth"- Tarif 150 lei.

 WORKSHOP PREGĂTIRE IELTS - SÂMBĂTA - ORELE 10-16 - TARIF 168 lei.

Program ateliere tematice limba engleză - Tarif 168 lei

Sâmbăta - WORKSHOP ENGLEZĂ JURIDICĂ

Sâmbăta - WORKSHOP PEGĂTIRE PENTRU IELTS

Sâmbăta - WORKSHOP ENGLEZA LA INTERVIU - CURS DE PREGĂTIRE PENTRU UN INTERVIU ÎN LIMBA ENGLEZĂ

SCHIMBĂ-ȚI ENGLEZA ÎN 6 ORE!

Toate cursurile noastre sunt cursuri personalizate de comunicare în limba engleză!

ATELIERE DE COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ CREATIVE WRITING ȘI CREATIVE SPEAKING

Aceste ateliere de comunicare în limba engleză sunt personalizate și includ teme și activități care te vor ajuta în domeniul în care activezi (business, medical, legal, financial, marketing). Tarif standard 168 de lei. Contact: 0722.841.053.

ATELIERE TEMATICE LIMBA ENGLEZĂ

  • Curs intensiv gramatica limbii engleze - se organizează la cerere în cadrul companiei tale.
  • Workshop tematic engleză juridică.
  • Workshop tematic pregătire pentru IELTS. 
  • Workshop tematic proofreading în limba engleză- se organizează la cerere.
  • Workshop tematic creative writing (curs personalizat de limba engleză) - se organizează la cerere.
  • Workshop tematic creative speaking (curs personalizat)- se organizează la cerere.
  • Workshop tematic engleza la interviu.

Te ajutăm cu materiale gratuite, consultanță și umor.

CURS DE COPYWRITING ÎN ENGLEZĂ

CopySmarters! 24 de ore de scrieri creative și povești în limba engleză. Servicii de copywriting în limba engleză: We make your story shine! Mai multe povești sunt scrise cu dragoste pentru limba engleză pe blogul nostru de companie.

ENGLEZA PENTRU INTERVIURI

Jobul pe care îl vrei e perfect pentru tine! Cursul intensiv pentru interviuri în limba engleză durează 6 ore. Timp de 3 ore te ghidăm în vederea elaborării CV-ului și scrisorii tale de intenție apoi te ajutăm prin simulări ale interviului și discuții pe baza tuturor întrebărilor și dificultăților cu care te vei confrunta la interviul de angajare. Am pregătit pentru tine 100 de întrebări. Tarif 168 lei.Te pregătim pentru succes!

AI NEVOIE DE CUVINTE ÎN ENGLEZĂ?

Oferim servicii de consultanță în limba engleză pentru companii și persoane fizice. Vă ajutăm să pregătiți o prezentare, vă corectăm scrisorile de afaceri, CV-ul și scrisoarea de intenție, vă sugerăm termenii adecvați și corecți de engleză de specialitate în documente de afaceri, analize financiare, bilanțuri contabile, contracte, planuri de marketing, pagini de prezentare, site-uri, sloganuri și documente din orice domeniu.

Kudos - the admiration and respect that goes with a particular achievement or position.

Stack sandal  a type of sandal with high heels and a platform under the toes.

La cursul de engleză de afaceri și mai ales la cursul de engleză juridică, vei discuta cu colegii tăi despre:

Due Diligence the detailed examination of a company and its financial records, done before becoming involved in a business arrangement with it, such as buying it or selling its shares to investors.

TARIF CURS DE ENGLEZĂ

Poți participa la un curs personalizat de limba engleză de specialitate sau la un curs de comunicare în engleză pentru 37,5 lei ședința de 90 de minute. 600 de lei modulul sau doar 300 de lei pe lună. Modul minim 24 de ore.

CURS DE ENGLEZĂ INTERACTIV PENTRU COPII

Ateliere de comunicare în limba engleză pentru copii. TARIF CURS DE ENGLEZĂ PENTRU COPII: 300 lei pe lună (8 şedinţe). Organizează un curs de engleză pentru copilul tău la grădiniţa sau afterschool-ul lui sau la tine la birou! Sună la 0722.84.10.53. 

TIPS AND TRICKS ABOUT ENGLISH

Îţi oferim articole gratuite despre dificultățile limbii engleze și despre greșelile pe care și tu ai putea să le faci când vorbești sau vrei să scrii un document în limba engleză. Cele mai multe tips and tricks le vei afla la cursul de limba engleză.

Greșeala lunii noiembrie

Am observat această greșeală la cursul de pregătire pentru testul IELTS. Pentru testul de Writing de la examenul pentru obținerea certificatului IELTS, vei avea de comentat un grafic. Atenție! Nu trebuie doar să faci un rezumat al rezultatelor graficului, ci să compari aceste rezultate, pe baza cărora e bine să formulezi o concluzie în ultimul paragraf al compunerii tale. Succes!

A doua greșeală a lunii septembrie

Contractele în limba engleză reprezintă un capitol important pentru cursul de engleză juridică și, la cerere, pentru cursul de engleză de afaceri.

Nu este corect să folosim pentru contract de muncă, labour contractTermenul adecvat este employment contract. Cu toate acestea, employment law și labour law sunt două subiecte distincte despre care vom discuta la cursul de engleză de afaceri sau la cursul de engleză juridică.

Prima greșeală a lunii septembrie

Continuând tradiţia greşelilor în limba engleză pe care le mai fac (nu foarte des) cursanţii noştri, vă propunem un subiect dificil în ceea ce priveşte exprimarea în limba engleză: prepoziţiile.

Nu este corect: “I go shopping at Saturday”.  Corect este: “I go shopping on Saturday”

Pentru mai multe detalii în ceea ce priveşte prepoziţiile şi cum să le foloseşti corect te aşteptăm la un curs de conversaţie sau un curs de engleză de specialitate.

A doua greşeală a lunii august!

Este o greşeală mai puţin întâlnită care vizează pluralele substantivelor. Pluralul lui person este people şi nu persons. Totuşi "persons" este acceptat în engleza de specialitate şi anume în documente juridice şi de afaceri. Pentru mai multe detalii te aşteptăm la un curs de engleză juridică sau un curs de engleză de afaceri.

Prima greşeală a lunii august!

Este greşeala mai multor luni, deoarece este o exprimare uneori tipică în limba engleză ce vizează folosirea unui timp verbal de două ori în aceeaşi propoziţie. Eu pun această greşeală pe seama hipercorectitudinii. Deci nu este corect "I didn't knew" ci "I didn't know", deoarece primul verb (auxiliarul To Do în acest exemplu) poartă timpul într-o propoziţie în limba engleză.

Greşeala lunii iulie!

Pentru că este perioadă de vacanţe iar cursanţii noştri sunt ori melancolici ori fericiţi, ne-au povestit ce au făcut "in holiday". Corect este "on holiday".

Deoarece la ora de conversaţie vorbim despre orice doriţi să discutăm, de multe ori ne povestiţi despre ce aţi făcut în weekend. Dar, atenţie, în limba engleză este corect să spuneţi “at the weekend” şi nu “in the weekend“.

Care este diferența dintre auction și tender?

O greșeală tipică într-un document de engleză de afaceri sau contract, pentru că în limba română sunt similare.

Auction =a usually public sale of goods or property, where people make higher and higher bids (= offers of money) for each thing, until the thing is sold to the person who will pay most.

Tender (offer) = a written or formal offer to supply goods or do a job for an agreed price.

Dacă vrei să participi la o licitație pentru un contract, cuvântul corect este tender.

Ați primit un e-mail în limba engleză de la un client.

Trebuie să raspundeți ASAP (as soon as possible).
Cum începeți să scrieți e-mail-ul?
“I received your email” or “I have received your email” ?
…”Dear Sir/Madam,
have received you email and…..”
De ce am folosit timpul Present Perfect Simple si nu Past Tense Simple? Vă explicăm la curs. Tarif curs de engleză personalizat: 25 lei ora 

Pentru că ne pricepem și la marketing în limba engleză, propunem următoarea întrebare:

Ce este un slogan?

Termenul de slogan este derivat dintr-un cuvânt din limba galilor, care înseamnă "strigăt de luptă", sluaghghairm, mai precis. Ai un slogan? Dacă da, te ajutăm să-l traduci în limba engleză.

Ai nevoie de un dicționar de specialitate? 

Îți recomandăm Cambridge Business English Dictionary, dicționar care include termeni de engleză de afaceri, engleză financiară, engleză economică, engleză juridică. Click pe link și vei afla cum se spune la cifră de afaceri în engleză, bilanț contabil, balanța de verificare, active, pasive..etc. Enjoy!

CONTACT

Vă așteptăm cu drag la:

Tel - 0722.841.053 - Email- englezadeafaceri@gmail.com și contact@engleza-de-afaceri.ro.